AKSIONI I RADHES

FOTO GALERIA

PYETJET E SHPESHTA

Sa kushton anetaresimi?

Anetaresia vjetore kushton:

– Per studente: 8 €

– Pensioner:     6 €

– Nxenes:          5 €

– Tjeret:           10 €

Çka ofron ShBA Prishtina?

Shoqeria Bjeshkatare Alpiniste Prishtina ka tradite te gjate dhjetera vjeqare dhe si rrjedhoje ka ne radhet e veta bjeshkatare me pervoje dhe njohuri te duhura per te udhehequr ekspedita te ndryshme.

Aksionet e udhehqura nga ShBA Prishtina planifikohen paraprakisht ne menyre te detajuar ashtu qe te sigurohet mbarevajtja sa me e larte per secilin anetar te grupit.

Si te bashkangjitem?

Anetaresimi ne ShBA Prishtina mund te behet gjate aksioneve, apo edhe duke vizituar zyren tone.

Ç'fare pajisje nevojiten?

Mvaresisht prej shtegut apo destinacionit te paracaktuar, ne ftesat per pjesemarrje jepen edhe informata per pajisjet e nevojshme. Sidoqofte ketu renditen pajisjet me standarde bjeshkatare:

1. Kepuce malore

2. Veshmbathje rezistente ndaj eres dhe shiut

3. Ndriqim dore

4. Shkopinj mbeshtetes per ecje

Si te informohem ?

Te gjitha njoftimet publikohen ne www.shba-prishtina.com dhe ne faqen zyrtare ne Facebook: https://www.facebook.com/pages/Shoqëria-Bjeshkatare-Alpiniste-Prishtina

Ku janë pikëtakimet

Informacioni rreth vendit të tubimit, apo pikëtakimit jepet se bashku me publikimin e ftesës. Zakonisht para nisjes takohemi afër parkingut të madh prapa Pallatit të Rinisë.

Ç'farë duhet te sillet me vete?

Duhet te merrni ushqim dhe ujë të mjaftueshëm.

VIDEO GALERIA

SHTIGJE NE GPS